Kilder til information om programmet

Kaspersky Password Manager-siden på Kasperskys websted

Kaspersky Password Managers side på Kasperskys websted kan du se generelle oplysninger om programmet og dets funktioner.

Kaspersky Password Manager-side i vidensbasen

Vidensbasen er et afsnit på Kasperskys kundeservices websted.

Kaspersky Password Managers side i vidensbasen kan du læse artikler med nyttige oplysninger, anbefalinger og svar på ofte stillede spørgsmål om, hvordan du køber, installerer og bruger programmet.

Artiklerne i vidensbasen kan give svar på spørgsmål, som vedrører både Kaspersky Password Manager og andre programmer fra Kaspersky. Artikler i Vidensbasen kan også indeholde nyheder fra Kundeservice.

Diskuter Kaspersky programmer på vores forum

Hvis dit spørgsmål ikke kræver et omgående svar, kan du diskutere det med Kaspersky eksperter og andre brugere i vores forum.

På foraet kan du se diskussionsemner, skrive kommentarer og oprette nye debatemner.

Der kræves en internetforbindelse for at få adgang til webstedsressourcer.

Hvis du ikke kan finde en løsning til dit problem, skal du kontakte kundeservice.